FORGOT YOUR DETAILS?

Annet Muller

Ik ben een dochter van een Friese zeeman, een kleindochter van een schelpenvisser en mijn overgrootvader was een zeerobbenjager. Het reizen en het ontdekken van nieuwe landen zit mij in het bloed. ik geniet enorm van het thuis zijn en toch vind ik het pakken van mijn koffer soms net zo fijn. Dat is het leuke van reizen: je verheugen om weg te gaan maar zeker zo leuk om weer thuis te komen. Ik heb de wereld mogen ontdekken als stewardess. Een prachtige periode in mijn leven totdat onze kinderen werden geboren, toen ben ik gestopt.

Sinds 2015 ga ik met groepen van Agro Reizen op pad. De vrouw van de zee met de mensen van het land. Er wordt mij wel eens gevraagd of dat goed gaat. Mijn antwoord is dat dit een prima combinatie is. Mijn familieleden zijn ook hardwerkende mensen in de natuur. Ik kan mijn eerste reis voor Agro Reizen nog goed herinneren. Ik moest heel snel de agrarische termen en bijzonderheden leren, maar tegenwoordig lukt me dit prima. En mocht ik het even niet snappen, dan zijn er altijd mensen in de groep die me dit uitleggen. Ik heb veel geleerd en leer nog steeds ;-)

Ik werk voor meerdere reisorganisaties en die afwisseling vind ik heel fijn. Ik bereid me voor op de bestemming en merk ook dat ik veel reisinformatie uit diverse landen kan verbinden. Je kunt wel zeggen dat ik een 'verhalengids' ben en met veel enthousiasme zal ik voor en achter de schremen aanwezig zijn tijdens uw reis. Hier in Sneek ben ik vrijwilliger in het Fries Scheepvaart Museum en ook is (geschiedenis) lezen een hobby van me. Ik heb veel verschillende interesses en werkzaamheden, maar daar vertel ik u graag iets over als we met elkaar aan tafel zitten op een mooie bestemming van Agro Reizen.

Wat mijn mooiste reis voor Agro Reizen is, dat is een lastig te beantwoorden vraag. Elke bestemming heeft iets moois en geeft me leuke gedachten. Dat kan zijn door een adembenemend landschap, vriendelijke passagiers, een land waar veel te beleven valt, interessante bedrijfsbezoeken, een mooi hotel of heerlijke maaltijden. Ik heb wel een voorkeur voor de Engelstalige landen: het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland. Ook de Scandinavische landen staan hoog op mijn lijstje. Ik hoop u op korte of langere termijn te mogen begroeten op één van de reizen van Agro Reizen. Tot ziens! 

 

TOP