FORGOT YOUR DETAILS?

Carry Doeven

Al sinds 2007 ben ik actief als reisbegeleider en al heel wat reizen “gedaan” voor Agro Reizen. Er wordt mij vaak gevraagd wat de mooiste reis is en dan weet ik het antwoord niet. Dat komt omdat iedere reis zijn eigen "aardigheden” heeft. Allerlei aspecten kunnen mooi zijn bij het begeleiden van een reis: de bestemming, de duur van de reis, het weer, de gasten met hun input en vooral het veilig weer terugkeren naar eigen huis en haard.

Favoriete bestemmingen heeft ieder mens, zo ook ik. Zuidoost-Azië is mijn favoriete werelddeel. Onder andere Indonesië, Vietnam, Maleisië, Birma en Thailand komen zeker op mijn lijstje voor. Maar ook binnen Europa is het goed toeven met onze gasten van Agro Reizen. Heerlijk vind ik het om onze gasten dát te laten zien wat ikzelf ook zo mooi, fijn en plezierig vind, dat stukje beleving mee kunnen geven waar onze gasten nog niet “alles” van wisten. Dat is voor mij reisleider zijn. Dat doe ik in het dagelijks leven ook middels het geven van trainingen in de financiële wereld van banken, verzekeraars en tussenpersonen: een ander een stukje verder helpen.

Onze gasten behoren tot een heel specifieke doelgroep: agrariërs in hart en nieren. Enorm wijs en ervaren in hun vakgebied, veel levenservaring en vooral van aanpakken weten. De soms enorme lange reisdagen en andere “tegenslagen” die elke reis in zich heeft worden gedragen als zijnde: oplosbaar en acceptabel. Daar houd ik van, samen niet kniezen maar er tegenaan gaan. Wat ik ook heel mooi vind aan onze gasten is dat ze veel interesse tonen in “hoe een ander het doet”, waar we ook zijn op onze wereldbol middels de mooie, goed gevulde en georganiseerde Agro Reizen. Onze reizen zijn gericht op agrarische bezoeken op onze bestemmingen en ook de “gewone” highlights van een bestemming worden niet overgeslagen. Eigenlijk heb je als gast twee reizen in één! Wat ik tegen onze gasten zou willen zeggen: blijf gezond en reis zoveel mogelijk met ons mee naar mooie plekken die onze aarde en Agro Reizen te bieden heeft. Ik begeleid u graag.

 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar