FORGOT YOUR DETAILS?

Els Dikkes

Mijn naam is Els Dikkes en ik woon in een klein dorp vlakbij Amsterdam. In mijn jeugd woonde ik op Texel, op de boerderij van mijn ouders. Daar maakte ik kennis met het boerenleven en het toerisme. Dat was mijn basis, van hieruit ben ik al reizend de wereld gaan ontdekken.

Na het werken in een kibboets in Israël en in hotels in Italië, kwam er een periode met gezin, kinderen en werk als grafisch vormgever. Tijdens (vakantie)reizen bleef ik nieuwe en bijzondere streken bezoeken. Inmiddels zijn de kinderen de deur uit, en kan ik meer tijd besteden aan deze passie. De voorpret van reizen bestaat vooral uit het uitzoeken van achtergrondinformatie en waar we naartoe kunnen gaan en wat er allemaal te zien is. Interessante steden, maar ook natuur hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Wandelen, fietsen en buiten zijn.

Mijn enthousiasme over het ontdekken en uitpuzzelen van bezienswaardigheden was de inspiratie om reizen te gaan begeleiden. Ik ben nieuwsgierig naar de plekken waar we naartoe gaan en deel deze informatie over de bestemming graag met onze reizigers. Daarnaast is het fijn om een vraagbaak te kunnen zijn voor de gasten en hen bij onverwachte of onbekende situaties te ondersteunen.

In Nederland laat ik, als gids, buitenlandse toeristen kennismaken met al het moois dat ons land te bieden heeft. Voor Agro Reizen heb ik verschillende reizen mogen begeleiden. Vaak zijn dat de fietsreizen. Fietsen is een heerlijke manier om op een rustig tempo een nieuwe omgeving te ontdekken. Ik hoop u graag eens te ontmoeten tijdens één van de prachtige, interessante Agro Reizen. 

 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar