FORGOT YOUR DETAILS?

Harold van Pelt

Ik ben al heel lang reisleider. Mijn eerste reis maakte ik toen ik 18 jaar was, voor de NJHC: de Nederlandse JeugdHerbergCentrale. Ik wist van toeten nog blazen, dus een uitstekende leerschool voor hoe het moest en vooral niet moest. Mijn eerste grote reis - en meteen mijn mooiste reis ooit - was een reis naar India over land. Als chauffeur, reisleider en monteur ging alles mis wat mis kon gaan, maar wat was het een geweldige ervaring. 

Na mijn studie voor docent drama heb ik van mijn reisleider mijn hoofdberoep gemaakt. Ik heb dit een jaar of 20 volgehouden waarbij ik veel geleerd heb in de praktijk en veel lol heb gehad. Na een korte onderbreking ben ik weer verder gegaan en de laatste tijd leid ik vooral reizen als hobby. Voor Agro Reizen heb ik inmiddels zo'n 5 reizen begeleid naar onder andere Normandië, Suriname, Gambia en Dubai. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen. 

Waarom zijn de reizen van Agro Reizen zo fijn? Allereerst de mensen: echte Hollanders, boeren en ondernemers. Groepsgerichte mensen, vaak natuurliefhebbers of mensen die veel van de natuur afweten. Daarnaast zijn de reizen van goed niveau, er is lekker eten en drinken en we overnachten in goede hotels. Mijn tip voor u? Een agrarische reis naar Cuba! 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar