FORGOT YOUR DETAILS?

Hennie Luimes

Mijn naam is Hennie Luimes. In het dagelijks leven geef ik Nederlands als tweede taal in een internationale schakelklas. Ik heb leerlingen uit de hele wereld in de leeftijd van 16 - 19 jaar in mijn klas en begeleid hen naar zelfstandigheid in de Nederlandse taal. Ze leren de taal en cultuur en kiezen een (beroeps)opleiding. Dit werk geeft me veel voldoening.

Als boerendochter, opgegroeid op een melkveebedrijf, voel ik me verwant met de doelgroep van Agro Reizen. Deze achtergrond gecombineerd met een grote interesse in mensen uit de gehele wereld en mijn reiservaring leidden in 2004 tot mijn eerste reisbegeleiding bij Agro Reizen. Onze reizen zijn van begin tot eind geregeld waardoor de reiziger optimaal kan genieten. Ze bieden een vaak goede gedoseerde combinatie van toeristische bezienswaardigheden en agrarische bedrijfsbezoeken. Daarom vind ik de reizen en de reizigers die we aantrekken, erg boeiend.

Volgens mij is een reis geslaagd als deze ingrediënten goed zijn: de bezienswaardigheden, de hotels en het eten, de cohesie tussen gids, chauffeur en reisleider en ook een fijne sfeer in de groep. Al deze “ingrediënten” zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Als reisleider doe ik graag mijn uiterste best om positief bij te dragen aan een geslaagde reis.

Mijn fijnste reizen heb ik gemaakt op het Afrikaanse continent. Zuid-Afrika en Tanzania zijn voor mij onvergetelijke bestemmingen die ik van harte aanbeveel voor mensen die denken “Afrikaproof” te zijn. Wilt u weten wat ik daarmee bedoel? Vraag het me op de reismarkt of neem de gok en ik vertel het u aan het begin van een avontuurlijke Afrika reis.

 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar