FORGOT YOUR DETAILS?

Hilde Beijer

Ik ben inmiddels alweer 5 jaar actief als reisleider. De reizen die ik mocht begeleiden voor Agro Reizen hebben me naar vele landen gebracht zoals Ierland, Finland en Noorwegen, Schotland, Frankrijk, Italië, West Canada, West Amerika en naar het verre Singapore en Nieuw Zeeland. Het meest verrassende land was voor mij Ierland. Het landschap, de geschiedenis, de cultuur, het was zo veel mooier dan ik me had voorgesteld.

Het is te moeilijk om een favoriete bestemming te kiezen. Ik ben een echt natuurmens, na twee dagen stad verlang ik weer naar de natuur en die is in zoveel delen van de wereld zo mooi. Ik vraag me geregeld af hoe het allemaal zo heeft kunnen ontstaan, zo heeft mogen groeien en hoe het zich zo allemaal heeft kunnen vormen. Ik zal hier nooit antwoord op krijgen en daarom blijft het me verbazen waar in de wereld ik ook ben. Noorderlicht, Bryce Canyon, een kolibrie, Peyton Lake, Cliffs of Moher, Schotse hooglanders, een klaproos, orka’s in the Bay of Islands of Mount Ngauruhoe. Teveel om op te noemen.

Tussen mijn reizen door werk ik als auteur bij uitgeverij Noordhof maar ik help ook op ons pluimvee bedrijf. Ik kom oorspronkelijk van een melkveebedrijf en opgegroeid in de agrarische sector. Het mooie van het begeleiden van agrarische reizen is dat veel mensen die mee gaan de agrarische sector als gemeenschappelijke factor hebben. Ga je een week, twee weken of zelfs drie weken met ze op pad, ze raken daarover nooit uitgepraat. En het allermooiste is dat je, omdat we bedrijven gaan bezoeken, op plaatsen komt waar geen toeristen zijn. Dan zit je zomaar in the middle of nowhere aan de koffie, te genieten van het buitenleven ergens in de wereld. Dat is het bijzondere aan de reizen van Agro Reizen.

Ik kan niet voor u kiezen maar ik kan u wel aanraden om toch één keer in uw leven naar Nieuw Zeeland te gaan. Laat de lange vlucht u er niet van weerhouden om dit prachtige land te bezoeken. U zult uw ogen uitkijken in dit afwisselende, verrassende, ongerepte land en vast nog vaak terugdenken aan deze uitzonderlijk mooie reis.

Het reizen zit in mijn bloed, nieuwsgierig naar wat er om de volgende bocht te zien is, verhalen horen en doorvertellen, om de beleving nog levendiger te maken. Er zijn nog veel landen die ik graag wil bezoeken, in Zuid-Amerika en Afrika. En ik wil u meenemen, samen op ontdekking, samen beleven, samen verbazen en samen genieten. Agro Reizen organiseert het voor u tot in de puntjes, comfortabel, luxe en geheel verzorgd.

Gaat u mee?

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar