FORGOT YOUR DETAILS?

Karin Weber

Geboren uit de wieg van avontuurlijke ouders, werd mijn liefde voor reizen al vroeg gewekt. Als kind verkende ik de betoverende landschappen van Europa, geleid door de hand van nieuwsgierigheid en de geest van ontdekking. Het was later, gedreven door mijn passie en ervaring in de Agribusiness en internationaal ondernemen, dat ik landen ging verkennen buiten Europa.

Van uitgestrekte (landbouw)velden in Canada en Amerika, de weelderige plantages van Indonesië, tot aan glastuinbouw in Afrika en het Midden-Oosten heb ik mijn voetstappen gezet in diverse culturen en ecosystemen. Terwijl ik me verdiepte in de diversiteit van elke bestemming, ontwikkelde ik nieuwe inzichten en ervaringen die mijn horizon verbreden.

Reizen is voor mij meer dan alleen het verkennen van nieuwe landen; het is een pad naar kennis, een ontdekkingsreis naar een stukje historie van het land en zijn mensen. En terwijl ik mij onderdompelde in de (agrarische) rijkdommen van de wereld, besefte ik de waarde van het delen van mijn passie met anderen.

Als reisleider bij Agro Reizen is het mijn missie een bijdrage te zijn om te ontdekken tijdens een ontspannende reis. Met een dosis aan ervaring, aangevuld met enthousiasme, leid ik je graag langs de paden van de (agrarische) wereld, waar elke reis een nieuwe ontdekking belooft en elke ontmoeting een verhaal vertelt.

Laat je inspireren door het gevarieerde aanbod van Agro Reizen en wie weet mag ik je verwelkomen op één van onze reizen.

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar