FORGOT YOUR DETAILS?

Marije Dijkstra

Hallo! Mijn naam is Marije Dijkstra, geboren in de Achterhoek, opgegroeid in het Westland en nu (samen)wonend in Schiedam. Sinds ik me kan herinneren ga ik graag op reis. Alleen, samen, met rugzak, met de tent of in een hotel: ik hou ervan. Ik heb dan ook al heel wat van de wereld mogen zien: van Peru tot Australië en van Thailand tot Canada en veel van wat daartussen ligt. Dat hoeft overigens nooit ver weg te zijn want Nederland is natuurlijk ook prachtig!

En hoe mooi is Europa? daar is ook zoveel moois en bijzonders te zien. Met een achtergrond in de dienstverlening én mijn liefde voor reizen maakt dat ik het geweldig vind om als reisleider te werken. Het leukste is om samen met gasten landen te ontdekken, wat te vertellen over waar we zijn én ervoor te zorgen dat het ook ontspannend en gezellig is.

Als reisleider van Agro Reizen zit er altijd een bijzonder tintje aan de reizen; het bezoeken van agro ondernemers in het buitenland. Het is zo leuk én interessant om te zien hoe bijvoorbeeld een boer of tuinder zijn/haar bedrijf runt in een ander land, daarbij kunnen zij er ook heel boeiend en vol passie over vertellen. Wanneer kom je daar nou als 'normale' toerist? Nou bijna nooit dus! Daarbij hebben de meeste gasten allemaal een binding met de agrosector, waardoor het al vaak snel gezellig is.

Favoriet is voor mij Zuid-Europa en dan speciaal Portugal. Een rijke geschiedenis, prachtige natuur, de zon en natuurlijk het heerlijke eten. Maar eigenlijk heeft elke land iets bijzonders, daarom verveelt het ook nooit om vaker naar hetzelfde land te reizen; er is altijd wel weer wat nieuws te zien!

Mijn hobby’s zijn:  fietsen, lezen, hardlopen, Portugal, muziek (concerten) en wintersport.

Marije

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar