FORGOT YOUR DETAILS?

Rense Janse

In 1984 ben ik begonnen als reisleider bij de toenmalige Christelijke Boeren- en Tuinders Bond West-Nederland. Mijn eerste reis was een busreis naar Rüdesheim in Duitsland. Met een onderbreking van 4 jaar heb ik 21 reizen geleid. De mooiste reis was ongetwijfeld een rondreis in 1991 door Rusland en Oekraïne, een 10-daagse reis met 26 personen. Er is niet één bestemming die ik als favoriet kan duiden, er zijn er zeker meerdere: Israël, Jordanië, Canada, Kenia, Tanzania maar ook Cyprus, Malta en de Verenigde Staten. 

Na mijn dienstverband bij de CBTB West-Nederland zijn mijn vrouw en ik een zelfstandig administratiekantoor begonnen waarbinnen wij ook cliënten hebben vanuit de agrarische sector. Het begeleiden van agrarische reizen is altijd bijzonder. Het is een doelgroep die heel bewust een reis uitzoekt en vol goede zin, goed gemotiveerd en met veel gezellige intenties meegaat op reis. Bovendien zijn het bijna altijd leerzame reizen, ook voor mij als reisleider. Mijn taak is dan om de reis zo te begeleiden dat het ook echt een feestje wordt. 

Een reis aanbevelen vind ik altijd lastig, want het heeft direct te maken met je eigen voorkeur. De één kiest voor een wam land, de ander voor een land waar veel agrarische excursies mogelijk zijn en weer een ander is meer geïnteresseerd in geschiedenis of geopolitieke aspecten. Persoonlijk zou ik zeggen: laat je verrassen tijdens een reis naar Israël of Jordanië, maar zeker ook Kenia of Tanzania. Kiest u voor Agro Reizen, dan kiest u voor gespecialiseerde reizen waar goed, gezellig en groen hoog in het vaandel staan.

 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar