FORGOT YOUR DETAILS?

Wim Muilerman

Sinds 2015 ben ik reisleider voor Agro Reizen. In die periode ben ik elf keer als begeleider met een reis mee geweest. Ik ga vaak mee met gespecialiseerde melkvee- en techniekreizen. Vaak naar Europese bestemmingen zoals Denemarken, Ierland of Frankrijk. We bezoeken dan landbouwbedrijven of bijvoorbeeld een landbouwtechniek beurs. Dit jaar zijn we echter ook met een melkveereis naar Dubai geweest, waar in de woestijn ook heel interessante melkveebedrijven te zien zijn. 

Zelf ben ik melkveehouder en sinds mijn zoon fulltime meewerkt op het bedrijf heb ik meer tijd om reizen te maken. Het leuke aan reizen begeleiden van Agro Reizen is dat er in de groepen altijd een gemoedelijke sfeer heerst. Veel deelnemers hebben wel een bepaalde connectie met de landbouw waardoor er veel gemeenschappelijke gespreksstof is en er altijd snel leuke gesprekken ontstaan. De bedrijfszoeken worden altijd erg gewaardeerd, wat wel blijkt uit het feit dat het altijd erg moeilijk is voor mij om aan het eind van het bezoek de groep weer op tijd in de bus te krijgen. 

Van de reizen die ik tot nu toe gemaakt heb, vond ik vooral Ierland erg mooi. In de toekomst wil ik graag, naast de Europese bestemmingen, nog meer emigratielanden bezoeken zoals Canada en Nieuw-Zeeland. Wilt u samen met andere mensen in een korte tijd veel van een land zien en graag een kijkje nemen in de keuken bij landbouwers in het buitenland, dan kan ik u Agro Reizen van harte aanbevelen! 

 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar