FORGOT YOUR DETAILS?

5 dagen rondreisDuitsland en OostenrijkPOAH! lezersreis

Trekker en techniek in de sneeuw

Speciaal voor de POAH fans bieden wij jullie een afwisselende lezersreis boordevol techniek waarbij we een bezoek brengen aan de John Deere fabrieken en Mannheim en de Deutz Fahr in Zuid Duitsland. In het witbesneeuwd Tirol gaan we genieten van een aantal leuke winteractviteiten en maken we kennis met de techniek van de pistenbully’s en de Pitztaler Gletscherbahn een steile tandradbaanverbinding dwars door de bergen omhoog naar de hoogste Gletscher van Oostenrijk. En natuurlijk hoort daar ook een gezellige apres-ski happening bij.

Het reisprogramma

Heenreis en bezoek John Deere fabriek
Vanaf de diverse opstapplaatsen rijden we naar Mannheim in Midden Duitsland voor een bezoek aan de John Deere. Bij John Deere
krijgen we een bedrijfspresentatie te zien en kunnen we een kijkje nemen in het Forum waar een aantal indrukwekkende tractoren zijn tentoongesteld en zich ook de John Deere shop bevindt.

 

Pistenbully's
Na het ontbijt vertrekken we richting Tirol waar we een stop maken bij de Highline 179, de spectaculairste voetgangershangbrug van de Alpen. We lunchen onderweg en in de vroege middag aankomst en een rondleiding langs de technische installatie van de Hochzeiger Bergbahnen. Ook zien we hoe de pistenbully’s hun werk doen om de pistes mooi glad te houden voor de skiërs. Misschien is het zelfs mogelijk om een stukje mee te rijden in zo’n pistebully. Daarna incheck en ontvangt in ons hotel Arzlerhof voor 2 nachten We genieten van een heerlijk 5 gangen diner.

Gletscherexpress en de Wildspitzbahn
Met de Gletscherexpress en de Wildspitzbahn, de hoogste en één van de modernste kabinebanen van Oostenrijk gaan we vervolgens naar het hoogste Café van Tirol op 3440 meter, hier kunt u bij mooi weer genieten van een adembenemend uitzicht over de omringende Alpentoppen en de Gletscher. ’s Middags kun je kiezen om zelf te gaan skiën of deelnemen aan een begeleide (sneeuwschoen)wandeling. Natuurlijk sluiten we deze dag af met een gezellige après-ski. 

Bezoek Deutz-Fahr
Vanochtend vertrekken we na het ontbijt via een prachtige rit weer naar Duitsland waar we een bezoek gaan brengen aan de Deutz-Fahr. Ontdek de modernste tractorfabriek van Europa en maak het hoogtechnologische concept "Made in Germany" live zelf mee. Na een rondleiding door de fabriek (deze rondleiding is nog niet definitief) kan je in de DEUTZ-FAHR Arena, die een oppervlakte van meer dan 3.800 m² beslaat, genieten van een heel bijzondere beleving van het merk. In de beurshal kan je hoogwaardige modellen uit ons huidige assortiment bekijken. Het diner en de overnachting is in de omgeving van Ulm.

Techniekmuseum en huiswaarts
Na het vroege ontbijt vertrekken we uit ons hotel en maken we nog een stop in Sinsheim bij het techniekmuseum waar een enorme collectie gemotoriseerde techniek te bewonderen is van oldtimers en Ferrari ‘s maar ook oude tractoren en zelfs een oude concorde. Rond 14.00 uur vertrekken we uit Sinsheim naar Nederland waar we in de vroege avond aankomen bij onze uitstapplaats.

Inbegrepen

• Vervoer per comfort class touringcar gedurende de gehele reis
2 overnachtingen in een goed middenklasse hotel in Duitsland
2 overnachtingen in **** Hotel Arzlerhof in Arzl

Halfpension (dagelijks ontbijtbuffet en 5-gangen keuze diner in Arzl)
Lunches (dag 1 t/m 5)
Welkomstdrankje
Gratis gebruik wellness met panoramasauna en stoombad en
overdekt zwembad
 Bezoek John Deere en Deutz Fahr
Entree techniekmuseum Sinsheim
Liftpassen Piztaler gletscher
Reisbegeleiding Agro Reizen

Prijzen & Vertrekdatum

Vertrekdatum : dinsdag 16 januari 2024

€ 895,-

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen per persoon exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds en eventuele kortingen. 

Niet inbegrepen

• 1 Persoonskamer
Niet genoemde verzorging zoals drankjes
Eventueel skihuur en liftpassen
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en annuleringsverzekering
ANVR boekingskosten € 25 per factuur
Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur
SGR consumentenbijdrage € 5,- per persoon


Extra te reserveren

1 persoonskamer               €  100,-

Opstapplaatsen

Zwolle
Utrecht

Alblasserdam
Nuland

De definitieve opstapplaatsen ontvangt u bij de reisbescheiden. Opstapplaats is onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Bijzonderheden

Geldig paspoort of identiteitskaart (nog 3 maanden geldig bij vertrek uit Duitsland)

Minimum deelname

Voor deze vakantie geldt een minimum aantal deelnemers van 30 personen. 

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar