FORGOT YOUR DETAILS?

6 dagen winterreisBernina ExpressReisleiding: Carry Doeven

Sporen in de sneeuw.
Dit wordt een Winterreis om nooit te vergeten. Boven u is de hemel strak blauw. In de zon fonkelen bergen en dalen in hun winterkleed. Geniet van prachtige vergezichten en berglandschappen, duizelingwekkende diepten met klaterende beken en aanzwellende rivieren. Adembenemende Alpentoppen trekken aan u voorbij op de bijzondere treintrajecten van de authentieke Bernina Express en de authentieke Bernina Express de Arosa Express. 

Het reisprogramma

Stap in voor deze bijzondere wintervakantie. In rustig tempo zonder overstappen en onderbroken door een diner onderweg comfortabel naar Feldkirch in Vorarlberg waar we in de loop van de avond aankomen.

Vanmorgen acclimatiseren in Feldkirch In de middag maken we nog een korte rondrit door het besneeuwde Bregenzerwald en genieten we van prachtige vergezichten van de Alpentoppen tot aan de Bodensee. Ook brengen we een bezoek aan de Käsekeller, Europa’s grootste rijpingscentrum van Alpen en bergkazen. U krijgt hier uitleg over de productie en een rondleiding met na afloop een kaasproeverij. 

Bezoek aan de oudste stad van Zwitserland, de oude Romeinse stad Chur met haar bezienswaardige gebouwen, steegjes en straatjes waar het prettig rondkijken is. Ook kunt u met het beroemde bergtreintje de Arosabahn met de indrukwekkende viaducten naar het mondaine en autovrije wintersportoord Arosa op 1800 meter .

Al vroeg rijdt de Bernina Express als een trammetje door de straten van Chur. Via St. Moritz klimt het authentieke rode bergtreintje naar een pashoogte van 2253 meter. De sneeuw ligt meters hoog, maar de trein rammelt onverstoorbaar door. Na de pashoogte dalen we af. Net op tijd hebben we de camera scherp gesteld voor weer een fotomoment als door de Bernina de keerlus draait onderweg naar Tirano. Het eindstation van deze adembenemende treinreis. Per touringcar reizen we over de Berninapas weer terug naar Oostenrijk.

Vanmorgen op het gemak genieten van het heerlijke ontbijtbuffet. Daarna een prachtige excursie naar het hogere Rijndal waar de rijn haar oorsprong vindt. We brengen hier een bezoek aan de bioboederij en melkveebedrijf Cadalbert bij het historische stadje Ilanz. Op de terugweg houden we nog een korte stop in Vaduz de hoofdstad van Liechtenstein.

We vertrekken na het ontbijt en via de Duitse Autobahnen wordt u comfortabel teruggereden, met tussendoor nog een warme afscheidslunch naar Nederland. We weten zeker dat u veel over deze bijzondere wintervakantie zult napraten.

Inbegrepen

Reis per Comfort class touringcar
• Volpension ( vanaf de lunch op de eerste dag t/m de warme lunch op de laatste dag)
• Bernina Express - Chur-Tirano 2e klasse
• Treinrit Arosabahn 2e klasse
• Rondleiding Käsekeller met kaasproeverij
• Bezoek Biohof Cadalbert
• Inclusief entreegelden
• Eigen reisleiding van Agro Reizen

 

Prijzen & Vertrekdatum

Nieuwe vertrekdatum: maandag 3 maart 2025


Aangepaste programma en nieuwe reissom volgt nog.

975,-

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen per persoon exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds en eventuele kortingen.

Uw hotel(s)
Tijdens deze vakantie logeert u 5 nachten in het ****Hotel Montfort in Feldkirch op ca. 15 minuten loopafstand van het historische centrum. Uw moderne kamer is per lift bereikbaar of ligt op de begane grond. Er is een restaurant en sfeervolle lounge met open haard. Gratis WiFi in het hele hotel. 

 

 

Niet inbegrepen

• 1 Persoonskamer
Uitgaven van persoonlijke aard
• Reis- en annuleringsverzekering
• ANVR boekingskosten € 25 per factuur
• Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur
• SGR Consumentenbijdrage € 5 per persoon

Extra te reserveren

1 persoonskamer               €  175

Opstapplaatsen

Alblasserdam
Zwolle
Nuland

De definitieve opstaptijden ontvangt u bij de reisbescheiden. De opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Bijzonderheden

Uw paspoort of identiteitskaart moet geldig zijn (geldig gedurende de gehele reis)
• Inentingen nodig, voor meer actuele reisinformatie ga dan naar:
   - https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/
   - https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/
• Wijzigingen voorbehouden
Afhankelijk van weer/sneeuw condities kan het noodzakelijk zijn het programma aan te passen en/of vervangende tochten te maken.

Minimum deelname

Voor deze vakantie geldt een minimum aantal deelnemers van 25 personen. Uiterlijke annuleringstermijn : 22 dagen voor vertrek.

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar