FORGOT YOUR DETAILS?

Welkom bij Agro Reizen, dé reisorganisatie voor de agrarische sector!

Agro Reizen zijn onvergelijkbaar met andere vakantiereizen

Op vakantie met gelijkgestemden
Uw gemeenschappelijk intesse voor de agrarische sector zorgt ervoor dat onbekenden snel bekenden voor elkaar worden. Tijdens een Agro reis ontstaan op spontane wijze mooie contacten die soms langer duren dan de vakantie lang is. Agro Reizen zijn een mix van ontspannen, ontdekken en contact met colla agrariërs in het buitenland. U ontmoet ze en ziet hoe zij hun bedrijf runnen en met welke uitdagingen zij te maken hebben.

Welkom op boerenerven
Door bij hen op het 'het erf' te lopen wordt het concreet en persoonlijk. Onze reisprogramma's worden met zorg samengesteld. Er is altijd sprake van een evenwichtige balans tussen enerzijds een goed geregelde en ontspannen vakantiereis en anderzijds agrarisch gerelateerde bezoeken. Dat maakt een Agro reis onvergelijkbaar met elke andere vakantiereis.

Agro gerelateerde bezoeken wereldwijd
Dankzij onze goede contacten met lokale beroepsgenoten gaan er voor Agro reizigers deuren open die voor anderen vaak gesloten blijven. Dat kan zijn een zalmfileerderij in de Fjorden van Noorwegen, een melkveebedrijf in Brazilië, een kaasmakerij in Zwitserland, een theeplantage in Sri Lanka en tijdens de rondreis door Zuid-Afrika proeven we de allerbeste wijnen in Franschhoek.

Gun uzelf een Agro reis
U kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis bij Agro in goede handen is. Bij de selectie van onze reizen gaan wij niet over een nacht ijs. Uit ervaring weten wij dat u kwaliteit belangrijker vindt dan de prijs. Agro reizen staan bekend om de uitstekende verzorging en de vele extra's die inclusief zijn en uiteraard logeren we altijd in uitstekende hotels. Gun uzelf ook een Agro reis. U zult er geen spijt van krijgen!

Betrokken reisleiding
Tijdens de Agro reizen wordt u begeleid door deskundige Nederlandse reisleiding. Zij zorgen er soms met lokale gids en eventueel de chauffeur voor dat u elke dag ontspannen geniet van een goed verzorgde reis. Elke reisbestemming heeft z'n eigen karakter en dynamiek. Zo heeft ook elke Agro reisleider zijn of haar eigen verhaal, interesses en deskundigheid.

Goede hotels tijdens uw vakantie
Eén van de belangrijke onderdelen van een vakantie is een goed hotel. Het blijkt uit de vele reacties dat u voor comfort gaat en graag verwend wordt. Bij Agro Reizen logeert u daarom altijd in goede tot zee goede ***/**** hotels en gasthofen. Zij zijn bekend met uw wensen en weten hoe ze voor een optimaal verblijf moeten zorgen. Een extra uitgebreid ontbijt en een uitstekend verzorgd diner, veelal keuzemenu's, zijn bij Agro Reizen vanzelfsprekend.

Hoe boekt u uw vakantie?
U kunt via onze website eenvoudig zoeken en oriënteren op uw volgende vakantie. Heeft u de bestemming gevonden, dan kunt u in een paar stappen makkelijk online uw vakantie reserveren. U ontvangt binnen twee werkdagen van ons de bevestiging per e-mail.

Telefonisch staan wij u uiteraard ook graag te woord, onze directe reserveringslijn : 026 351 20 87


het persoonlijk contact met ons Agro team stelt u al jaren op prijs. U bent welkom op ons kantoor, maar wel graag van te voren aanmelden. Onder het genot van een kopie koffie adviseren wij u graag over de vakantie die bij u past.

Agro Reizen

van Hennaertweg 4
2952 CA Alblasserdam

Kantoortijden : maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

TOP
Agrarisch Toeristische Reizen Wereldwijd   Telefoon: 026 3512087  - E-mailinfo@agroreizen.nl
This is default text for notification bar