FORGOT YOUR DETAILS?

Agrarisch toeristische reizen

Welkom bij Agro Reizen, al ruim 40 jaar dé reisorganisatie voor de agrarische sector!

Het bijzondere van onze reizen is de combinatie van toeristische en agrarische bezoeken. Tijdens elke reis bezoekt u uiteraard de hoogtepunten van het betreffende land, maar krijgt u ook de gelegenheid om binnen te kijken bij het bedrijf van uw collega over de grens. 

Vanwege onze betrouwbare contacten gaan wereldwijd deuren open die voor anderen vaak gesloten blijven. Een unieke kans om te ontdekken hoe de veehouderij, akker- en tuinbouw of landbouwmechanisatie eraan toegaat onder hele andere omstandigheden. Met uw reisgenoten bezoekt u onder andere boerenbedrijven en fabrieken waarbij u uitgebreid de mogelijkheid heeft om in het bedrijf rond te kijken, ervaringen op te doen en vragen te stellen.

Uw reisgenoten zijn altijd mensen met een agrarische achtergrond of interesse hierin, zodat u met gelijkgestemden op reis gaat. Dit geldt ook voor uw eigen reisleider van Agro Reizen die van begin tot eind met u op reis gaat. Ter plaatse worden zoveel mogelijk Nederlandstalige, lokale gidsen ingezet. Wanneer dit niet mogelijk is zorgt uw reisleider voor de vertaling bij de uitleg van een lokale gids zodat u niets hoeft te missen. 

Agro Reizen

TOP