FORGOT YOUR DETAILS?

Laura den Blanken

Op ontdekking naar avontuur

Na opgegroeid te zijn op een Lakenvelder boerderij in Friesland is mijn verbinding met -en liefde voor het agrarische leven altijd daar geweest. Toen ik dit kon combineren met mijn passie voor reizen, ben ik 2019 begonnen als reisleider bij Agro Reizen.

In het dagelijks leven ben ik net afgestudeerd en vervul ik een parttime functie binnen de RVO. Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen bedrijf en heb ik samen met mijn vader een YouTube kanaal waarin we het reilen en zeilen van een hobby boer vastleggen.

Qua reizen heb ik al een paar prachtige bestemmingen op mijn lijstje staan. Zo heb ik een tijdje op het eiland Sint Maarten gewoond en gewerkt, dit is en zal dan ook altijd mijn favoriete bestemming blijven. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld ook een gedeelte van het Himalaya gebergte mogen beklimmen, dit was zoals u kunt begrijpen een hele bijzondere ervaring. Verder blijf ik altijd een groot fan van de diversiteit binnen Europa, ook dichter bij huis kan ik me helemaal thuis voelen in een compleet andere wereld dan 'thuis'. Zodra het weer verantwoord is om te kunnen reizen hoop ik weer internationaal te mogen reizen, Costa Rica staat namelijk al erg lang op mijn lijstje....

Ik leef het liefst volgens de uitspraak:
"If you’re twenty-two, physically fit, hungry to learn and be better, I urge you to travel – as far and as widely as possible. Sleep on floors if you have to. Find out how other people live and eat and cook. Learn from them – wherever you go.”

Dit is een uitspraak van Anthony Bourdain waar ik het volledig mee eens ben. Reizen verandert de mens en het laat mij anders tegen de wereld aankijken. Reizen heeft mij meer gebracht dan welke andere ervaring dan ook in mijn leven en mijn honger naar ontdekking en avontuur houdt dan ook nooit op. Niet alleen wanneer je 22 bent, of in mijn geval 23, maar voor de rest van mijn leven.

Tot dusver heb ik vanwege de maatschappelijk veranderde situatie helaas nog geen reizen kunnen begeleiden en kan ik u dus nog niet adviseren over welke reizen u zou moeten meemaken. Dat neemt niet weg dat ik hoop u op één van uw reizen bij Agro Reizen te mogen begeleiden en mee te nemen in een ervaring om nooit meer te vergeten.

TOP